Jogi információk

 Az ExxZuu Kft  honlapjának  használati feltételei és az oldalak használatának jogi szabályozása
 
Az ExxZuu Kft ( 5100 Jászberény, Hableány u. 58.) a jelen kiszolgálón (továbbiakban "kiszolgáló") megjelenő dokumentumok, és minden tartalmi elem (továbbiakban "oldalak") használatának  jogát csak az alábbiak tudomásulvételével  engedélyezi.A kiszolgálón  megtalálható oldalak kizárólag az ismeretszerzés, és a személyes használat célját szolgálják.
Nem  áll módunkban felelősséget vállalni az adatok nap frissentartásáért,-de természetesen nagy gondot fordítunk  honlapunk karbantartására , pontos tartalmi adatok megjelenítésére.  Az ExxZuu Kft.  a kapcsolt helyeket nem ellenőrzi, és ezért  semmilyen értelemben nem felelős az ott található tartalomért.
Webáruházunk nem tartozik felelősséggel oldalainkon külső behatolás által kozott károkért, illetve bárminemű a szolgáltatók által okozott információtovábbítási késedelemért, számítógépes vírus , vonal- illetve rendszerhibából keletkezett károkért.
 
A jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük vázolt termékeket, árakat valamint minden dokumentumot ,képet, szoftvert ,ábrát a "jelen állapotában" minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azok előzetes értesítés nélkül bármikor megváltozhatnak, megszűnhetnek.Cégünk és/vagy szállítói nem vállalnak  semmilyen  felelősséget közvetlen, közvetett, véletlen különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül beleértve az elmaradt hasznot , az üzletmenet megszakadásával vagy az üzleti információ elvesztésével és adatvesztéssel kapcsolatos károkat).
 
Szerzói jog és egyéb szellem tulajdonjog
 
A honlap maga és a hozzá tartozó oldalakon található szövegek, elrendezések, rajzok, adatbázisok és egyéb tartalmi elemek szerzői jogvédelem  és az adatbázis előállítójának jogai alatt állnak.A jelen honlapon található egyes nevek ,jelek és logók védjegyvédelem  vagy kereskedelmi elnevezési jogvédelem alatt állnak.A honlapunkon található tartalom alapján semmi sem értelmezhető úgy, hogy az engedélyt  vagy jogot nyújtana valamely, a honlapon található védjegy használatára hacsak az ExxxZuu Kft. vagy az a harmadik fél ahhoz írásban nem járult hozzá,mely a honlapon meglenített védjegyek tulajdonosa.A honlap védett elemei összeségének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő módosítása, rendezése, adaptálása, lefordítása, vagy bárminemű más hasznosítása szigorúan tilos.Minden engedély nélküli használat szerzői jogi,büntetőjogi és polgári jogkövetkezményekkel jár.

ExxZuu Kft.
Copyright © 2023
ExxZuu Kft.
Online fizetés:
06-20/851-4883

Telefonhívásod minden
munkanap 10-18 között várjuk.
Készítette: